Zübeyde Hanım Anaokulu

WEB https://zubeydehanimanaokulu63.meb.k12.tr
Adres : YENİŞEHİR MAH. 1593 CAD. NO: 7 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
VİZYON : Toplumun özelliklerine uygun olarak çağdaş eğitim için gerekli tüm enstrumanları kullanmak Personelinin yüksek motivasyon ve ekip ruhu ile çalıştığı ve bu motivasyonun getirdiği olumlu özellikleri çocuklara yansıttığı bir kurum olabilmek, Çocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini ve birbirlerini tanımaya, hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik etmek, Çocukların derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak bu cevherleri çocukların bireysel farklılıklarını göz ardı etmeden olumlu yönde işlemek, Çocuklara, onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren, ve sürekli gelişim gösteren, bir okul olmaktır.
MİSYON : *Çocuklarımızın bilişsel, sosyal, duygusal,dil ve psikomotor becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak *Çocuklarımıza sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma davranışlarını kazandırmak *Çocuklarımızı çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, pozitif düşünen nitelikli, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek *Yavrularımızı Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı dürüst kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olarak yetiştirmek hedefimizdir.
BAŞARILAR : Beslenme Dostu Okul Beyaz Bayrak

Saatler : SABAH Giriş 07:30 Çıkış 12:30 ÖĞLE Giriş 12:30 Çıkış 17:30
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Milli eğitim müdürlüğüne yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şanlıurfa iline 90 km uzaklıkta ilçede ise Merkezde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :